Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spřátelené weby

Příspěvky

Spřátelení s Moony

25. 10. 2009

ObrazekAhoj :-) Tak tu máme další spřátelení a to s Moony. Jak jsem pochopila, další povídkář, co miluje Jamese a Lily :-) Určitě se k ní podívejte :-)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spřátelené weby | Komentářů: 0

Obnovení spřátelení s Moss

19. 10. 2009

ObrazekDneska mě požádala Moss (kdo neví, dřív se na netu objevovala pod přezdívkou Miracle), abychom obnovily naše spřátelení. Já jsem samozřejmě ráda přijala. Takže, kdo neví, tahle holka má nový blog, takže neváhejte a podívejte se :-)

Já moc děkuju za možnost obnovení spřátelení :-), nějak mi to dává pocit, že to opravdu není sen a stránky jsou pořád v chodu :-) Děkuju :-)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spřátelené weby | Komentářů: 0

Spřátelení s Nat

20. 2. 2009

Tak Obrazektu máme po dlouhé době další spřátelenou stránku a to Nat. Na její stránce najdete povídku, o tom, jak se dali James s Lily dohromady (jak jinak, že? ;-)) a potom také překlady ságy Stmívání :-)

Moc děkuju za spřátelení :-)

Nat se přestěhovala na blog, takže dávám nový odkaz TADY

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spřátelené weby | Komentářů: 3

Spřátelení s Martnkou

26. 8. 2008

ObrazekPo opravdu dlouhé době tady mám další spřátelení a to s Martnkou :-) Má zatím rozepsané tři povídky, já osobně jsem četla zatím jen jednu, ale chystám se i na ty ostatní :-) A taky můžete odpovídat na zajímavé otázky ohledně HP :-) Určitě se k ní koukněte :-)

Moc děkuju za spřátelení :-)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spřátelené weby | Komentářů: 5

Spřátelení s Miracle

14. 4. 2008

ObrazekTak tu mám další spřátelení a to s Miracle :-) Zatím jsem stihla přečíst jen kousek povídky Všechno jednou končí a hrozně se mi líbila, je tak mile střelená :-) Takže jestli Miracle ještě neznáte, tak se k ní určitě podívejte :-)

Moc děkuju za spřátelení :-)

A ještě bych chtěla poprosit ostatní, kteří si buď psali o spřátelení nebo už jsem jim dokonce to spřátelení slíbila, aby se ozvali znovu. Vím, jsem strašná a ještě horší, ale moje děravá hlava si nějak zapomněla poznamenat všechny ty lidičky, kteří se chtěli se mnou spřátelit. Takže se moc a moc omlouvám...

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spřátelené weby | Komentářů: 2

Spřátelení s Tániiičkou, s Magdou a Natálkou, s Viviene

11. 4. 2008

Obrazek

Tak tu mám konečně další spřátelení :-)

Takže první spřátelenou osůbkou je Tániiička, kterou určitě znáte jako pravidelnou komentátorkou většiny povídek, ale znáte její blog? Jestli ne, tak se tam určitě podívejte :-)

Další spřátelení je rovnou se dvěmi osůbkami a to s Magdou a Natálkou. Holky si teprve nedávno založily blog, a tak by byly určitě rády, kdybyste se tam šli podívat :-) Zatím mají prolog k povídce Lily Potterová a já se už moc těším na první kapitolu :-)

A ještě jedno spřátelení a to s Viviene :-) Tahle holka má rozepsáno hodně povídek, takže určitě budete mít možnosti si vybrat :-)

Holky, moc děkuju za spřátelení :-)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spřátelené weby | Komentářů: 2

Spřátelení s Krtys a M.o.n.i.k.o.u

18. 3. 2008

ObrazekTakže první spřátelení je s Krtys. Další začínající autorkou HP fanfikcí (Caroline Delaneyová) Určitě se k ní koukněte, má moc hezký blog :-)

A další spřátelení je s M.o.n.i.k.o.u, od které jsem četla jen kapitolovku Zradil jsem..., ale měl jsem důvod, která se mi strašně zalíbila, protože je to jedna z první kapitolovek, která se věnuje Peterovi... Doufám, že v ní budeš pokračovat :-) Určitě se k ní podívejte :-)

Holky moc děkuju za spřátelení a ještě jednou se omlouvám za to, že to trvalo tak dlouho...

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spřátelené weby | Komentářů: 2

Spřátelení s Keou

27. 2. 2008

ObrazekA mám tu hned další spřátelení, které jsem zapomněla přidat k tomu prvnímu. Další nadějnou autorkou je Kea, od které jsem četla kousek její Zlatonky, která se mi fakt hrozně líbila :-)

Autorka se přesunula na http://ff-atea.blog.cz

P.S.: Moc děkuju za spřátelení :-) a také se moc omlouvám, že to bylo tak pozdě :-)

Jestli jsem ještě někomu náhodou zapomněla napsat spřátelení, tak se prosím ozvěte. Měla jsem teď dost hektický týden, takže jsem zapomněla... Díky za pochopení :-) 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spřátelené weby | Komentářů: 0

Spřátelení s Abigail

27. 2. 2008

ObrazekTak tu mám další spřátelení a to s další skvělou autorkou Abigail. Zatím jsem měla čas si přečíst jen asi tři kapitoly jedné povídky a hrozně se mi to líbilo. Takže jestli jste k ní zatím nezavítali, tak vám vám do určitě doporučuju :-)

P.S.: Moc děkuju za spřátelení a omlouvám se, že to trvalo tak dlouho...

A vám ostatním bych se chtěla omluvit, že tu zatím není další kapitola, ale nestíhám, dneska se o něco pokusím, ale nic neslibuju...

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spřátelené weby | Komentářů: 1

Spřátelení s Básnířkou Sapfó

15. 2. 2008

ObrazekTak tu mám další spřátelený blog a to s Básnířkou Sapfó :-) Sice nepíše povídky z doby Pobertů, jak má většina mých čtenářů ráda, ale má jednu povídku z budoucnosti, která se mi hrozně líbí :-) Bludička v temnotách

Určitě se k ní koukněte :-) Já to udělala a mám další oblíbenou povídku :-)

Moc děkuju za spřátelení :-)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spřátelené weby | Komentářů: 3