Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spřátelení s Miracle

14. 4. 2008

Tak tu mám další spřátelení a to s Miracle :-) Zatím jsem stihla přečíst jen kousek povídky Všechno jednou končí a hrozně se mi líbila, je tak mile střelená :-) Takže jestli Miracle ještě neznáte, tak se k ní určitě podívejte :-)

Moc děkuju za spřátelení :-)

A ještě bych chtěla poprosit ostatní, kteří si buď psali o spřátelení nebo už jsem jim dokonce to spřátelení slíbila, aby se ozvali znovu. Vím, jsem strašná a ještě horší, ale moje děravá hlava si nějak zapomněla poznamenat všechny ty lidičky, kteří se chtěli se mnou spřátelit. Takže se moc a moc omlouvám...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Obnovení spřátelení?

(Moss (ex-Miracle), 19. 10. 2009 14:08)

Ahoj Naiad. Po dlouhodobý hibernaci se zase hlásím do služby. Jinými slovy se stěhuju a obnovuju činnost. Teda, blog je teprve v začátcích, ale už tenhle týden snad přidám něco novýho. :) Chci se zeptat, jestli stojíš o obnovení spřátelení. Už jsem si tě přidala. Pokud spřátelení platí, ozvi se mi prosím (nejlíp na blog - http://call-me-special.blog.cz/, nebo na mail - call-me-special@seznam.cz) a změň si na mě odkaz a přezdívku. Diky moc. :)

Nechtěla by jsi též spřátelit? :o)

(Atea, 20. 4. 2008 17:02)

Ahoj, tady Kea. Jsme již jednou spřáteleny a já se ozývám na přání nového spřátelení... Když budeš chtít, určitě se mi ozvi :o)