Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oznámení

Příspěvky

Novinky

29. 5. 2011

Ahoj, tak jsem se o víkendu dívala, co bych na stránkách mohla udělat a překvapivě jsem něco našla :)

 

Takže novinka číslo 1: Založila jsem na Facebooku svojí stránku. Takže se ti, kdo Facebook ještě nezavrhli, mohou podívat. Budu tam psát hlavně o povídkách, v jakém jsou stavu a tak.

 

Novinka číslo 2: Shoutboard. Konečně jsem přišla, jak se dá přidat pod menu :D Řekla bych, že bude aktualizován víc než návštěvní kniha, takže budu moct odpovídat dřív.

 

Novinka číslo 3: Stav povídek. Pod Shoutboardem najdete, jak na tom jsou připravované kapitoly.

 

A novinka číslo 4: Mail list. Pokud budete chtít, napište tam svůj email a já budu schopná vám pomocí hromadného mailu poslat zprávu, že například přibyla nová kapitola, nebo cokoli, co by vás podle mě mohlo zajímat.

 

Tak doufám, že se Vám alespoň jedna z věcí bude líbit a připojíte se :)

 

Mějte se krásně

 

Vaše Naiad :)

 

P.S.: Také už jsem dokončila opravu povídky Nebe, Peklo, Ráj, takže i tuhle povídku si už můžete celou stáhnout.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Oznámení | Komentářů: 0

Hledá se beta-reader

10. 5. 2011

Ahoj,

 

přicházím s prosbou o beta-readera. Protože už nejsem tak často v kontaktu se Zairou, chtěla bych alespoň na čas někoho, kdo by ji vystřídal.

Potřebuji někoho, kdo se mi podívá na kapitolu, opraví gramatické i stylistické chyby, překlepy a hlavně mi dal na kapitoly konstruktivní kritiku, případně řekl, co dává a nedává smysl, jestli se hodně rozházím s kánonem, atd.

 

Případní zájemci, prosím, pište na:

 

e-mail: naiad_jana@centrum.cz

nebo

Skype: jana_naiad

nebo do komentářů, kde ale prosím na sebe zanechejte nějaký kontakt.

 

Samozřejmě pokud budete mít zájem na oplátku o mě jako beta-readera, budu k dispozici.

 

Děkuji

 

Vaše Naiad :)

 

P.S.: Další kapitola Dropsů II by se měla objevit ještě během tohoto týdne.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Oznámení | Komentářů: 6

Co se bude dít...

23. 4. 2011

Ahoj,

takže zaprvé bych se samozřejmě chtěla omluvit, že tu strašně dlouho, opravdu neskutečně dlouho nic nepřibylo. Nebudu se vymlouvat, co za to všechno může, prostě a jednoduše za to můžu já a moje celková lenost, lenost ke psaní a tak. Samozřejmě, jestli omluvu přijmete je jen na Vás.

Překvapivě mi stále píšete komentáře a ptáte se, jestli přibyde nová kapitola. Je mi skutečně líto, že jsem povídku nechala jen tak, ale nevím, co teď mám dělat. A tak bych chtěla poradit. Dneska jsem náhodou zjistila, že mám v počítači tři další kapitoly k Dropsům II. Jenže jsem si teď vzpomněla, že jsem si říkala, že nejprve si napíšu nějaký ty kapitoly dopředu nebo dokonce zbytek celé povídky, než je dám na net, abych zase nedělala tak nechutný pauzy. Ale jelikož mi to tam leží pravděpodobně už nějakou dobu, tak bůhví jak dlouho by to trvalo, než bych povídku dokončila.

A teď přichází to, s čím jsem se s Vámi chtěla poradit. Mám teď v nejbližší době ty tři kapitoly, co mám napsané, sem vložit, abyste si je mohli přečíst (teď jsem se na ně koukala a i když neprošly beta-readem, tak bych řekla, že to není taková hrůza), nebo mám ještě počkat a jednou, až mě psaní zase chytne, povídku dokončit a až pak postupně kapitoly vkládat?

 

Budu Vám vděčná za jakoukoli odpověď.

 

Zatim

 

Naiad :)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Oznámení | Komentářů: 5

2 roky s naiad.estranky.cz

16. 3. 2009

Nemůžu tomu uvěřit, že už tu jsem 2 roky....
 
Celý příspěvek | Rubrika: Oznámení | Komentářů: 6