Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se bude dít...

Ahoj,

takže zaprvé bych se samozřejmě chtěla omluvit, že tu strašně dlouho, opravdu neskutečně dlouho nic nepřibylo. Nebudu se vymlouvat, co za to všechno může, prostě a jednoduše za to můžu já a moje celková lenost, lenost ke psaní a tak. Samozřejmě, jestli omluvu přijmete je jen na Vás.

Překvapivě mi stále píšete komentáře a ptáte se, jestli přibyde nová kapitola. Je mi skutečně líto, že jsem povídku nechala jen tak, ale nevím, co teď mám dělat. A tak bych chtěla poradit. Dneska jsem náhodou zjistila, že mám v počítači tři další kapitoly k Dropsům II. Jenže jsem si teď vzpomněla, že jsem si říkala, že nejprve si napíšu nějaký ty kapitoly dopředu nebo dokonce zbytek celé povídky, než je dám na net, abych zase nedělala tak nechutný pauzy. Ale jelikož mi to tam leží pravděpodobně už nějakou dobu, tak bůhví jak dlouho by to trvalo, než bych povídku dokončila.

A teď přichází to, s čím jsem se s Vámi chtěla poradit. Mám teď v nejbližší době ty tři kapitoly, co mám napsané, sem vložit, abyste si je mohli přečíst (teď jsem se na ně koukala a i když neprošly beta-readem, tak bych řekla, že to není taková hrůza), nebo mám ještě počkat a jednou, až mě psaní zase chytne, povídku dokončit a až pak postupně kapitoly vkládat?

 

Budu Vám vděčná za jakoukoli odpověď.

 

Zatim

 

Naiad :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blázníš?...

(Anča, 27. 4. 2011 18:47)

Hele promiň, ale jestlki si nepamatuješ, tak sem se tě jednou ptala....už ani nwm, kdy to bylo, ale ty si my psala, že jo...tak co blbneš?...

PromiŇ...

(Anča, 27. 4. 2011 18:49)

Ale jinak promiň....na ten odkaz sem zapoměla...to se vážně omlouvám

Prosím, prosím

(Mary-Ane, 26. 4. 2011 18:30)

Aspoň jednu, prosím, prosím:)

Opak

(PaJuSh, 26. 4. 2011 17:42)

Já si naopak myslím,že trochu toho napínání neuškodí.Vkládej je sem postupem času a my budeme alespon trochu napjatí.

Vložit!

(Radinka, 24. 4. 2011 16:55)

Kapitoly sem určitě vlož, i když potom možná bude pauza, alespoň se děj posune trochu dopředu.